Ljudbokstips

Efter att ha lyssnat på Änglar och demoner var jag ute efter en kortare ljudbok. Valet föll på Sara Kadefors senaste bok Borta bäst. Jag gillade Fågelbovägen 32 som var hennes första bok därmed var mina förväntningar ganska höga. De infriades.

Borta bäst är en bok som med humor tar sig an funderingar om hur de val vi gör i livet påverkar oss. I historiens centrum möter vi Sylvia en tjusig kvinna som av någon orsak bor i sin bil, parkerad i en skogsdunge vid ett IKEA-varuhus. Med hjälp av IKEAs faciliteter lyckas hon överleva utan någonting. Men frågan är varför har hennes liv blivit så här och vad ska hon göra åt det?

Boken är medryckande och jag kommer att tycka bättre och bättre om Sylvia ju bättre jag lär känna henne. Ljudbokens uppläsare är Sara Kadefors sjäv vilket fungerar mycket bra! Rekommenderas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + five =