Bokvakuum & ett tips i rättan tid!

För några dagar sedan hamnade jag i ett riktigt bokvakuum när det gäller skönlitteratur, jag stirrade på alla mina olästa böcker utan att finna en enda som fångade mitt intresse. Räddningen kom i form av inlägget “Böcker som griper tag och vrider om” på min vän Stinas blogg, precis en sådan typ av bok jag letade efter! Boken som titeln syftade på var Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenegger. Det fanns inget annat att göra än att åka till bokhandeln och inhandla det sista exet av boken. Det är en annorlunda, genomtänkt och vacker historia och visst griper den tag! Jag försöker att inte läsa för mycket i taget så att den ska räcka länge.

Tidsresenärens hustru

4 thoughts on “Bokvakuum & ett tips i rättan tid!

  1. Åh vad roligt att du fick ett boktips just när du behövde det! Jag älskar verkligen den boken och känner som du att jag vill att den ska räcka länge. Nu när jag läst ut den känner jag mig lite sorgsen. Ska nog läsa om den så småningom. 🙂

  2. Ja! Ibland bara stämmer det! Jag tycker mer och mer om boken ju mer jag läser. Det är verkligen som du sa att Henry och Clare är två perosner man skulle vilja umgås med i verkligeheten!

  3. Pingback: www.ordblogg.se » Midsommarbestyr

  4. Pingback: The Night Bookmobile | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + eighteen =