Bara den och ingen annan

Ibland snöar jag in på en specifik bok, det är den jag vill läsa och oavsett hur många andra intressanta böcker jag har till förfogande kan jag inte glömma bort den jag snöat in på. 

Den senaste tiden har denna bok varit Svart stig av Åsa Larsson. Det är den tredje boken i serien om juristen Rebecka Martinsson som av olika orsaker dras  till sina hemtrakter runt Kiruna där det alltid sker något brott hon blir inblandad i. Jag tycker om böckerna stämning, jag gillar Rebecka och fallen är intressant. Det tycker visst fler än jag för trots att boken kom ut 2006 är den ständigt utlånad på bibliotektet. Då är det bra att ha en läsande mormor, av henne har jag nämligen kunnat låna Svart stig och nu väntar den bara på att jag ska börja läsa den. Lycka!

 

 

P1100298

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − ten =