Andra gången gillt

9137126237_23340621[1]Första gången jag försökte lyssna på Fallhöjd författad av Nick Hornby som ljudbok var på Gotland för två sommrar sedan. Men det funkade inte, jag kom inte in i den, tyckte den var för dyster så den glömdes bort. Men nu när jag försökte en andra gång var det med bättre resultat.

Boken handlar om 4 helt olika personligheter som endast träffas då de alla 4a tänker begå självmord genom att hoppa från ett hustak på nyårsafton. Med denna startpunkt utvecklas en udda vänskap mellan dessa personligheter som aldrig skulle ha träffat annars. Varje kapitel berättas ur en av de fyra personernas perspektiv vilket gör att samma händelse ibland skildras på väldigt olika sätt. En tankvärd och humoristisk bok som passar utmärkt att lyssna på!

2 thoughts on “Andra gången gillt

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Brännmärkt

  2. Pingback: www.ordblogg.se » Lyssnar på en resa på resande fot

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 12 =