Swing it! i höstmörkret

Har läst ut både Välkommen till paradiset och Bedragaren. Dags att hitta en ny bok! Det blev Swing it av Linda Unnhem. Det är hennes debutroman vilket alltid är spännande!

Jag fick den av min bokslukande mamma och redan i bilen hem smygläste jag några sidor. Jag skrattade gott och högläste de bästa bitarna för min älskling (det var han som körde! ).

P1090853

Plott: Lars Holm är relativt nöjd med livet som han delar med sambon Pernilla. Dagarna delar han mellan barnpassning av sina syskonbarn och sina författardrömmar. Livet går sin gillar gång tills Pernilla avslöjar en av sina hemliga fantasier. För vad gör man egentligen då en trekant plötsligt krockar med ens fyrkantiga värld?

2 Beskrivningar:

En lättsam bok som piggar upp

Ur en mans perspektiv skildrar Linda Unnhem med förbluffande träffsäkerhet ämnen som kärlek, sex och vänskap. Resultatet blir en sanslöst rolig och varm relationsroman att känna igen sig själv – och andra – i.

En bok som bådar gott i höstmörkret.