Så dumt!

Jag har lyssnat på ljudboken Så dumt! av Mia Törnblom. Väl värd att lyssna på, ett plus är att det är hon själv som läser boken.

 Så dumt är en ärlig och självutlämnande bok. Mia berättar rakt upp och ner om sitt liv, som det tedde sig när hon var narkoman och vägen tillbaka till ett drogfritt liv. 

Det som etsat sig fast efter att jag lyssnar klart är att hon fastnade i ett drogmissbruk trots att hon hade alla förutsättningar för att lyckas. Just det faktum att drogmissbruk är helt och hållet demokratiskt. Det kan drabba vem som helst oavsett, ålder, kön, bakgrund eller förutsättningar.   

Det är stärkande att lyssna på en självbiografisk bok där någon gått igenom något så svårt och klarat sig igenom det. Mia berättar även om hur hennes arbete med begreppet självkänsla växte fram vilket hon nu har skrivit två böcker om; Självkänsla nu! och Mera självkänsla samt föreläser och coachar kring. Jag finner det intressant att få veta hur det hela började och hur det utvecklades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + thirteen =