I mina lurar

lyssnar jag på  ljudboken Det Gud inte såg, boken är skriven av Helena von Zweigbergk och är första delen i en serie deckare med fängelseprästen Ingrid i huvudrollen.

Av Zweigbergk har jag tidigare läst Tusen skärvor tillit och Ur vulkanens mun. Två relationshistorier som jag tyckte var väldigt bra. Speciellt den sistnämnda.

Men Det Gud inte såg är något helt annat. Det känns nästan som att den är skriven av en annan person. Boken uppfyller definitivt inte min sinnebild av en deckare då startsträckan för denna bok är extremt lång.

Hade det inte varit för att jag fått tipset att det är värt att hålla ut, att historien kommer att komma igång och bli intressant så hade jag gett upp för länge sedan.

Berättarrösten för ljudboken tillhör Helena Gripe och  passar perfekt till Ingrid. För mig är det super viktigt, dels att det är en bra berättarröst, men ävan att rösten passar till den person som har berättarrösten i boken. Om inte det stämmer föredrar jag att läsa boken själv.

2 thoughts on “I mina lurar

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Föränderlig författarinna

  2. Pingback: Hon som bar skammen | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − six =