Gästrecension – Mord.net

P1070874

Boken är uppbyggd av flera sepparata livsöden som nästan beskrivs i novellform. Dessa livsöden är riktigt bra berättade och flera av dem är värda en egen bok. Alla dessa livsöden kopplas samman genom en övergrippande historia som enligt mig är alldeles för svag. Den övergripande historien är långtifrån så intressant som de små “novellerna”. Boken är spännande och man vill hela tiden läsa mer. Det ryktas om att boken kommer att bli en hollywoodfilm och det förvånar mig inte alls, det verkar nästan som att den skrivits för att bli film.

Detta är den första bok jag läst av Dan Buthler och Dag Öhrlund och jag kan rekommendera den men samtidigt är jag tveksam till om jag kommer att läsa deras andra böcker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =