För att undvika pottkanten…

Väskorna är packade och står redo i hallen, om några timmar bär det av mot Sälen och en dryg veckas semester! Men istället för att fixa iordning det sist fastnade jag här:

p1030856

på golvet framför bokhyllan. Djupt fokuserad angående vilka böcker som ska få följa med på semestern. Egentligen är detta något jag inte behöver fundera på. Jag har sedan länge bestämt att jag ska läsa Shantaram i Sälen. Eftersom det är en bok på ungeför 900 sidor och det inte är en lässemester utan en skidsemester borde det räcka med denna bok, eller hur?

Men det ska inte vara lätt. Tänk om jag inte gillar den, trots alla lovord det fått eller att jag helt enkelt inte har lust att läsa just den. Då sitter jag på pottkanten om jag inte tagit med någon annan bok. För att slippa hamna på pottkanten packar jag ner några extra böcker. Det blev:

Gift med en beduin av Marguerite van Geldermalsen

Den ryske vännen av Kajsa Ingemarsson

Livstecken av Gunilla Linn Persson

Kejsaren av Portugallien av Selma Lagerlöf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =