Ystad & Book Café

Lördag, ruggigt och grått januariväder, då behöves det en bra plan för att jag ska vilja lämna sängens värme och ge mig ut på äventyr. Tur att vi hade en bra plan, att lära känna vår närmiljö bättre! Så idag bar det av till Ystad, med fokus på att kolla in staden och naturligtvis hitta något mysigt stället att fika på!

Ystad är egentligen mer av en sommarstad, just därför var det intressant att åka dit en annan årstid, få se stadens rätta jag. Det är en mysig stad med en hel del intressanta affärer och det bästa av allt Book café! Det har allt vad ett café behöver och lite till. Det är inrymt i ett litet korsvirkeshus och inredningen har fokus på…..böcker : ). Personalen är trevlig och hela caféet ger en mysig känsla, deras Latte får också godkänt!   Det ligger på Gåsegränd mitt inne i Ystad, så har du vägarna förbi kan jag verkligen rekomendera ett besök!

Mysig reklam för cafét! Jag föll för den

Mysig reklam för cafét! Jag föll för den!

 

Lattemys!

Lattemys!

Book cafés inredning

Book cafés inredning

Om det är något som jag alltid har med mig i väskan så är det en bok, även denna dag. Jag kände att jag behövde läsa en spännande bok som kontrast till Livets aviga och räta (som i och för sig inspirerat mig till att börja virka igen) men som är lite i det sötsliskigaste laget. Som motvikt har jag  nu börjat läsa Tokyo, författad av Mo Hayder. Det är första gången jag läser en bok av henne. Jag har bara läst några sidor ännu men det verkar lovande, jag gillar språket.
Mo Hayders Tokyo och fika

Mo Hayders Tokyo och fika

One thought on “Ystad & Book Café

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Tokyo – utläst!

Comments are closed.