Bandung & vårt nya hem

Igårkväll, sent, kom vi fram till Bandung. Vi bor på ett lägenhetshotell som heter Grand Setiabudi Appartement Hotel.

 

Foajén, väldigt fin! Här har jag tänkt att jag skulle kunna sitta och skriva om jag inte vill ge mig iväg men vill se lite folk och inte vara helt själv på rummet!

 

 

 

Den lilla lägenheten vi bor i är väldigt fin. Hela inredningen går i smakfulla bruna och beiga färger. Den är lagom stor och smart inredd med öppen planlösning och allt man kan behöva, eller? Det är sant när det gäller möbler och utrymme, köket däremot lämnar en del att önska. Till vänster då man kommer in är den lilla vardagsrumshörnan med en tvåsitsig brun soffa i tyg och ett soffbord. Till höger finns köket, en diskbänk och ett litet kylskåp och en vattenkokare, inget mer. Så det blir något svårt att laga mat, så som jag är van vid… Men än så länge är det ju inget problem. Till köket hör även ett lågt bord med tillhörande två på pallar. Efter köket finns en dörr som leder till badrummet. Toa, handfat och dusch. Lägenheten är avdelad med en vägg, halvt bestående av en glasruta. Det är svårt att förklara med det avdelar sovrumsavdelningen med resten av lägenheten. I sovrumsdelen finns en dubbelsäng, garderob, fåtölj och TV. TV:n kan även vridas så att det kan ses från soffan, smart tänkt…
Jag tog lite bilder på lägenheten igår när vi precis kommit, innan vi hann sprida våra saker överallt…