Hotellet och dess grannar

I ett land där de ekonomiska skillnaderna är stora mellan olika människor blir även kontrasterna stora.

Hotellet vi bor på är väldigt fint och det är naturligtvis jätte trevligt. Samtidigt blir man distanserad från det verkliga livet utanför hotellet. Jag får en känsla av att våra inhemska vänner är smått överbeskyddande vilket har resulterat i att vi hittills åkt taxi överallt. Jag har alltså inte gått en meter utanför hotellområdet.

  Bilderna nedan är ett exempel på kontrasterna som möter en, hotellets poolområde hur fint och ordnat som helst men bakom murarna kan man skymta hotellets grannar. Dessa hus har man försökt dölja genom att bygga en mur och plantera fina växter. Egentligen är det nog ganska ok hus. De finns människor som bor mycket sämre men kontrasten mellan hotellet och dess grannar är trots allt uppenbar. Vännen som bokade vårt hotellrum var noga med att påpeka att hon specifikt bett att vi skulle få ett rum med fönster mot gatan så att vi inte skulle behöva se dessa hus.

 

 

Poolen och gymmet

Poolen och gymmet

Poolen

Poolen

 

Hotellets grannar

Hotellets grannar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 1 =