6 tidszoner senare…

Efter att ha rest från Sverige, via Kastrup Danmark, Schiphol Holland, Kuala Lumpur Malaysia landade vi i Jakarta, Indonesien. Jippie! Ungefär 24 timmar på resande fot och 6 tidszoner senare är vi alltså framme! Första gången i Asien och det är riktigt spännande! Tyvärr tyckte inte min mage att resan var lika rolig. Vem har ont i magen INNAN de kommer till Asien. Det är ju INTE helt ok….Nu  är vi i alla fall väl installerade på vårt hotell i Jakarta! Skönt!

Några bilder för att dokumentera resans första etapp:

 Bilderna nedan är från Schiphol, en flygplats jag verkligen tycker om! Då det blev lite väntetid fikade jag på Starbucks, för första gången i mitt liv! En Chail Latte blev det! Ska jag va ärlig? Inte lika god som Espresso Houses, men bara känslan var värt det!

 

 

 

 

Planet som tog oss hela vägen från Holland till Indonesien, med mellanlandning i Malaysia. Jag förstår fortfarande inte HUR det är möjligt att det kan lyfta???

På hotellrummet fn jag en broschyr om all service som gick att få. Om det inte ordnades inom 5 min står hotellet för kostnaderna. Som bilden visar hade de följande förslag på vad man kunde göra under de 5 min man väntar! Det känns lite asiatiskt, eller?

Blommor från hotellträdgården….kan bli många liknande bilder under resan…

Utsiken från vårt hotellrum på 11e våningen. Mitt bland alla hus, stora som små finns denna plätt, där barnen spelar fotboll och geterna betar. På vkällen förvandlas vägen nedanför till en ljusschow och jag kan inte greppa vart alla bilar är på väg….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − seventeen =