Hösten + historier = sant!

Hösten är här och det glädjer mig! På flera sätt. Jag tycker om höstens väder, både det regniga och soliga vädret.
De dagar med sol och krispig luft älskar jag att ta lååånga promenader. Gärna i någon park eller i naturen i närheten av där jag bor. Då stoppar jag hörlurarna till min MP3 i öronen och lyssnar på en ljudbok medan jag njuter av höstens färger, ljus och dofter. Njutning och motion på samma gång!
Bjuder däremot höstvädret på regn och rusk tycker jag att det är riktigt mysigt. Förutsatt att jag inte behöver ge mig ut ovädret….Om jag har möjlighet stannar jag hemma, hoppar i mina myskläder och kokar en kopp te. Gärna rooibos med en sked honung i. Sedan sätter jag mig i soffan, gosar ner mig bland kuddarna med min blåa fleecefilt över mig. På bordet bredvid min rykande tekopp har jag tända ljus i olika färger och former. Jag lutar mig tillbaka andas ut och börjar läsa. Låter mig föras in i bokens historia. Är jag för trött för att läsa trycker jag på play och lyssna på en ljudbok istället.
Hösten är för mig historiernas årstid.