Bokmässan 2015

Så har jag haft lyxen att vara i Göteborg under bokmässhelgen i slutet av september. Och givetvis var en av helgens huvudattraktioner att besöka bokmässan. Det var ett par år sedan sist så det var ett roligt återseende! En hel dag tillbringade jag på mässan tillsammans med min bokälskande mamma.

Bokmässan15_collage

Vi fick till en bra mix av att strosa runt på mässan bland alla bokmontrar & att lyssna på olika författare. Vi var på bokmässan hela söndagen, vilket är en bra dag ur flera aspekter,  dels är det lite billigare inträde på förmiddagen och så ingår alla seminarier i inträdesavgiften.

Bokmässan15_collage2

Det är hur mycket som helst att ta in. Det finns ju så många förlag, boksällskap och andra representerade på mässan kombinerat med ett ständigt myller av besökare, det är en omöjlighet att ta in allt. Roligt är det men hjälp vad trött man blir! Bra skor och fikapauser rekommenderas.

1 thought on “Bokmässan 2015

  1. Pingback: Egentid, en cappuccino & lästid | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 12 =