Hösthav & Den tredje rösten

En alldeles för kort stund tillbringades vid havet. Men kanske är det just då man njuter som mest, när man vet att stunden har ett slut?

Hösthav1

Samtidigt pågår bokmässan i Göteborg. Den känns väldigt långt bort i år, det var inte aktuellt att åka dit med bebis. Så i år blev det strandmys med familjen, men kanske kan det bli Bokmässan nästa år? Sån tur är kan man ju ha med sig litteratur över allt. I mina hörlurar lyssnar jag just nu på Den tredje rösten av Rolf och Cilla Björlind. Det är en andra boken i en serier som börjar med Springfloden. 

Hösthav4

Springfloden köptes billigt som ljudbok och var en ren chansning. Men den visade sig vara riktigt, riktigt bra. så gissa om jag blev glad när jag fick Den tredje rösten i födelsedagspresent. Jag hade helt missat att det kommit en ny bok!

Hösthav3 Hösthav2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six − three =