Innan du dog

Innan du dog är den tredje boken i ordningen om terapeuten Siri Bergman av Camilla Grebe och Åsa Träff.

Innan du dog4

Böckerna om Siri följer samma struktur som många andra spänningsböcker. En del fokuserar på Siris privatliv och relationer och den andra delen följer ett fall som uppdagas och avslutas under bokens gång.

Precis som de tidigare böckerna är det intressant att i även denna bok följa Siris privatliv och i denna bok vävs “fallet” ihop med Siris privatliv då hon börjar misstänka att det finns hemligheter kring hennes fd man Stefans självmord. Hemligheter hon känner ett starkt behov av att reda ut för att kunna fokusera på sitt nuvarande liv.  En spännande och extremt sorglig historia nystas upp bit för bit och samtidigt som Siri är fullt upptagen med att undersöka det förgångna faller hennes nuvarande liv i bitar.

När det gäller böckerna om Siri tyckte jag att den första boken Någon sorts frid var väldigt bra, andra delen Bittrare än döden haltade när det gäller upplösning och den tredje delen Innan du dog höll hela vägen så nu ser jag med spänning fram emot del 4 som snart ska komma och som heter Mannen utan hjärta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 2 =