Början till ett litet barnbibliotek

Eftersom jag själv tycker att det är så himla roligt och viktigt med böcker och läsande vill jag gärna överföra intresset till lilla Fröken Löken. Så jag har redan nu börjat samla barnböcker som jag tycker till henne. Förhoppningen är att hon kommer att tycka om dem i framtiden. En av mina favoritförfattare är Elsa Beskow och 3 böcker av henne har jag haft när jag var liten:

Puttes äventyr Tomtebo barnen

ABC-resan

Beskowböcker som står på önskelistan är:

Sagan om den lilla gumman

Solägget

Elsa Beskow: Bildskatt

Hattstugan

Resan till landet Längesen

 

3 thoughts on “Början till ett litet barnbibliotek

  1. Pingback: Pekböcker | www.ordblogg.se

  2. Pingback: Till Beskow-samlingen | www.ordblogg.se

  3. Pingback: ABC-böcker | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 14 =