Att byta en bok del 1

Jag chansar sällan när jag ska handla böcker utan håller mig till de som jag planerat att köpa.

Men så skulle vi handla några pocketböcker att ge bort och jag skulle köpa en till mig själv  (ta 4 betala för 3). Då tiden var knapp valde jag hastigt och lustigt en bok jag aldrig hört talas om men som verkade ok och som hade ett fint omslag: Mrs Angels tårbageri. Den skulle vara i samma anda som Damernas detektivbyrå. Konstigt val från början då jag inte var överförtjust i Damernas detektivbyrå. 

Mrs Angels tårtbageri

Kommer hem och ångrar mig, inser att denna bok inte kommer att bli läste under överskådligt framtid då min lästid nu för tiden är starkt reducerad. Jag och Fröken Löken beger oss mot bokhandeln för byte av bok men kommer inte länge än till parken innan Löken tycker  att det är dags för en liten skrikfest, så istället för att byta bok hamnar vi på en parkbänk, Löken sovandes i min famn och jag lyssnandes på min ljudbok Frälsaren.

Ipod och bebishand

Inte så dumt det heller.  

Elefantstrumpor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − sixteen =