Utläst och under läsning

I dagarna läste jag ut George Orwells 1984. Riktigt bra läsning, snyggt skriven och fortfarande aktuell trots att det skrevs 1949- Det är bra jobbat! Jag tänkte att den kanske skulle vara svår eller otillgänglig, men icke. Rekommenderas.

Jag är halvvägs genom Jonathan Safran Foers Extremt högt och otroligt nära. Det finns alltid en risk med att läsa böcker som blivit extremt hyllade. Risken för besvikelse är uppenbar men just denna är väldigt välskriven och med en originell, gripande historia och fina annorlunda karaktärer. En riktigt bra mix med andra ord! Det bli intressant att se hur man har valt att göra filmen.

2 thoughts on “Utläst och under läsning

  1. 1984 är en av mina favoriter. Trodde som du att den skulle vara svår men den var oerhört enkel att ta till sig. Har du läst djurfarmen?

  2. Ja, det var en glad överraskning att den var så lätt. Jag har inte läst Djufarmen men tänkte att jag skulle läsa den också nu när det gick så bra med 1984!

    //Liolej

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × three =