Läsläget

Det ser dåligt ut på läsfronten, tiden bara rinner iväg och ingen läsro infinner sig.

När jag har möjlighet lyssnar jag på ljudböcker. Jag är inne i ett Nesbøflow, vanligtvis läser jag bara en bok av en författare och sen får det gärna gå ett bra tag innan jag ger mig på nästa bok. Oavsett hur bra jag tycker att böckerna eller författaren är. Men med herr Nesbø har jag gjort ett undantag.  De senaste månaderna har jag hunnit med 3 böcker om Harry Hole och nu lyssnar jag på Huvudjägarna. Dock måste jag säga att halvägs in i boken är jag inte så imponerad av Huvudjägarna.

 

När det emellanåt blir tid för en vanligt bok läser jag om bästa platsen Coney Island i Dreamland Social Club av Tara Altebrando. En perfekt bok för mig som blivit så där nördigt Coneyfrälst sedan jag var där förra året.

På ipoden har jag börjat läsa Läckbergs Änglamakerskan. Än så länge fungerar den bra som underhållning men jag undrar om den håller hela vägen? Den som läser får se…

 

One thought on “Läsläget

  1. Huvudjägarna kanske passar bättre som film? Jag har inte läst någon bok av Nesbo, men däremot sett just Huvudjägarna på bio (den var riktigt fartfylld, spännande och ganska rå.. men bra!)

Comments are closed.