Helgönskan

Av helgen önskar jag mig mycket lästid. Om jag får det tänker jag fortsätta att läsa 3 påbörjade böcker:

2 thoughts on “Helgönskan

  1. Åh, läs Niceville!! Så himla bra ju! Jag läste den på engelska och kunde bokstavligen inte lägga den ifrån mig.

    Frihet har jag också köpt hem på engelska, men den får vänta lite. 11.22.63 ska ligga i min hand om ett par dagar, så det blir att hugga in på den först. Men du får gärna rapportera lite under din Frihetsläsning, har hört en del bokbloggarröster som varit tveksamma…

  2. Jag är helt fast! Niceville har verkligen lyckats fånga mig. Jag är väldigt imponerad av att det är en debutroman. Hon lyckas fånga både karaktärer och stämningar på ett verkligt sätt. Tänker se filmen när boken är utläst, men tror att jag kommer bli besviken…Det är svårt för en film att konkurrera med en läsupplevelse som denna!

    Frihet har inte fångat mig på samma sätt som Niceville, men jag gillar den. Jag är halvvägs igenom och den största behållningen hittills är författarens förmåga att skildra karaktärerna, de känns så verkliga! När det gäller själva historien är jag inte riktigt säker på var den är på väg…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 15 =