Konsten att bokblogga

Jag har läst Konsten att bokblogga skriven av Petra Jankov Picha och Karin Berg. På ett lättläst och kortfattat sätt går författarna igenom hur man startat en egen bokblogg. Boken har en trevlig ton och bjuder på många konkreta tips. De flesta är främst användbara för de som är på väg att starta en blogg men en del tips kan även de som redan bloggar ha nytta av.

Som jag ser det kan boken läsas som en handbok från A till Ö eller så plockar man ut och läser de kapitel som är relevanta för en själv, båda sätten fungerar.

Jag funderade länge och väl innan jag själv började blogga om böcker och hade jag befunnit mig i den processen när denna bok kom ut hade Konsten att bokblogga förmodligen fått mig att börja!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × two =