Jag älskar dig inte

Läs den, det är mitt bästa tips!

Jag älskar dig inte är en bok som verkligen kröp innanför skinnet på mig och ruskade om. Som jag skrev i ett tidigare inlägg handlar boken om Lotten som är gift med Per. Lotten har alltid varit nöjd och lycklig i äktenskapet med Per. Har känt att de varit ett bra team som kompletterat varandra väl. Lotten jobbar som lärare, var mammaeldig länge med deras båda flickor och har tagit hand om hemmet. Per har gjort karrriär men har samtidigt alltid stöttat och uppskattat allt som Lotten har gjort. Men så en dag säger Per de dömda orden, jag älskar dig inte. Lottens värld som kretsat kring kärnfamiljen rasar.

Det är inte det faktum att Pers kärlek tagit slut som är det jobbiga i denna historien utan sättet han hanterar situationen på och hur människorna runt honom drabbas. Jag sträckläste boken, blev så fast i dessa fiktiva människors öde. Trots att boken inte bygger på några sanna händelse ligger den nog nära många människors verklighet.

En riktigt bra bok helt enkelt! Jag ska hålla ögonen öppna efter fler böcker av Christina Stielli.

 

One thought on “Jag älskar dig inte

  1. Pingback: Familjerelationer i fokus | www.ordblogg.se

Comments are closed.