Vad jag pratar om när jag pratar om löpning

Under midsommarhelgen hade jag flera fina lässtunder med Vad jag pratar om när jag pratar om löpning av favoriten Haruki Murakami.

Personligen är jag totalt ointresserad av löpning och jag springer bara om jag måste. Trots denna inställning till bokens tema tyckte jag den var väldigt läsvärd. Främst beror det nog på att denna bok förmodligen är det närmaste jag kommer att komma personen Haruki Murakami. För det är en personlig bok, med löpandet som nav berättar Murakmi både om sitt liv och sitt skrivande. Så även om löpning inte är din grej är det mycket möjligt att boken är det!

 

 

 

2 thoughts on “Vad jag pratar om när jag pratar om löpning

  1. Om du gillar Murakamis böcker i övrigt och är lite nyfiken på honom som person skulle jag rekommendera den!

    //Liolej

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + eleven =