The Graveyard Book

Ärligt talat, det går lite trögt med Kleopatras kam så jag har börjat på The Graveyard Book av Neil Gaiman istället.

2 thoughts on “The Graveyard Book

  1. Jag har läst Kleopatras kam och jag har läst Busters öron, men jag verkar vara en av få som inte gillar Ernestam. Hennes historier är fantastiska, och när man pratar om dom åter det som om böckerna var jättebra, men det är något med hennes språk som jag tycker är…tråkigt.

  2. Precis så känner jag med Kleopatras kam – unik och intressant historia men språket är så lamt att det går ut över historien. Jag har tidigare läst Caipirinha med döden och På andra sidan solen av Ernestam och i de böckerna upplevde jag inte språket som något hinder för historien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =