En läsidé

Jag är så himla dålig på att läsa temabaserat, jag vill helt enkelt läsa det jag har lust med. Men nu har jag hittat ett läsprojekt som jag tror kommer passa mig. Jag läser nästan uteslutande på svenska. Orsaken? Ren lathet. Men nu ska det blir förändring. Ambitionen är att en av de böcker jag  har på gång ska vara på engelska. Sist jag beställde böcker blev det även två på engelska: The Imperfectionists av Tom Rachman och One day av David Nicholls. The Imperfectionist är utläst och det var både en bra bok och roligt att läsa på engelska så än så länge håller min plan!

5 thoughts on “En läsidé

  1. Tackar! Har du lyssnat på några ljudböcker på engelska? Funderar på om jag ska göra det? Vet dock inte hur lätt det är att få tag på. Jag lånar de flesta ljudböcker på biblioteket och där har de ju mest svenska, så klart!

  2. Ja, visst är det! Jag tycker också att One day fungerar fint att läsa på engelska. Det känns skönt, annars är risken att projektet att läsa på engelska hade avslutat innan det knappt hunnit börja… ; )

  3. Pingback: Mitt engelska projekt | www.ordblogg.se

Comments are closed.