Murakami Challange

Eftersom jag fann årets bokrea väldigt tunn har jag inte handlat en enda bok där. Istället bestämde jag mig för att beställa några böcker som jag verkligen ville ha. Det blev tre böcker av Herr Murakami: Sputnik älskling, Kafka på stranden och Fågeln som vrider upp världen. Tre strålande titlar!  Efter att ha läst Norwegian Wood känner jag att ett behov av att läsa ALLT av honom. Så jag har planer på att delta i Haruki Murakami Reading Challange vilket helt enkelt innebär att man under 2011 ska läsa en eller flera böcker av Murakami.

4 thoughts on “Murakami Challange

  1. Jag ska precis börja läsa Fågeln som vrider upp världen, vilket är min första bok av Murakami. Alldeles strax ska jag sätta mig ner (okej, det blir nog till att lägga min ner) och läsa, läsa, läsa för att riktigt komma in i boken. Hoppas att jag kommer gilla honom lika mycket som du gör 🙂

  2. Låter som en bra plan! Tror det är en god idé att ha sammanhängande lästid i början så att man kommer in i historien. Själv är jag i valet och kvalet angående vilken av Murakamis böcker jag ska läsa!

  3. Läs Fågeln som vrider upp världen du också. Bokcirkeln i radion kommer ju diskutera den, och Kafka på jobbet kommer också göra podcasts där hon pratar om den boken. Plus att jag läser den, så du och jag kan diskutera den 🙂

  4. Strålande! Så får det bli, jag börjar läsa Fågeln som vrider upp världen. Titeln är helt underbar!

Comments are closed.