The Night Bookmobile & lite kurslitteratur…

Samtidigt som jag sitter och klurar på sista inlämningsuppgiften till min distanskurs Kreativt skrivande: att skriva för barn och unga planerar jag framåt och har beställt några kursböcker till  fortsättningskursen som börjar i slutet av januari. Och eftersom jag ändå skulle beställa tänkte jag att det var lika bra att använda mitt julklappspresentkort så jag klickade även hem The Night Bookmobile av Audrey Niffenegger! Den verkar helt enkelt underbar och än mer övertygad blev jag efter att ha läst Bokbabbels och Bokomatens tankar om den. Kan knappt vänta tills den dimper ner i brevlådan!

Men eftersom det kommer att dröja åtminstone några dagar innan den kommer ska jag återgå till att jobba på min inlämningsuppgift…så att jag med gott samvete kan läsa The Night Bookmobile när den väl anländer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × five =