Funderar kring boksystem

Nu är renoveringen klar och det börjar bli dax att plocka upp alla böcker, vilket jag sett fram emot!

Det ska inhandlas en ny bokhylla och jag ska rensa bland mina böcker och även fundera ut  hur jag vill ha dem. Det lutar åt att alla olästa böcker ska få stå tillsammans och att resten ska stå efter färg. Men det finns ju helt klart fördelar med att ha dem efter genre eller författare. Jag får fundera lite…

2 thoughts on “Funderar kring boksystem

  1. Det dar funderar jag ocksa pa, vilket system som ar bast. Jag har namligen alla mina bocker nerpackade hemma hos mina foraldrar och vet inte alls nar jag far mojlighet att hamta den, men anda funderar jag over det med jamna mellanrum. Har fortfaradne inte hittat ett lampligt system dock…

  2. Ja, det är inte lätt. Eftersom vi behöver inhandla en ny bokhylla har jag lite tid på mig att fundera. Hittills har jag i alla fall följt planen och satt alla olästa böcker i samma hylla. Jag tänker att det ska inspirera mig till att läsa dem i första hand och inte köpa så många nya… vi får se hur det går….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 12 =