Bokcirkel om Blonde

Jag är fortfarande inte klar med min evighetsbok Blonde av Joyce Carol Oates men nu har jag tankar på att uppta läsningen. Orsaken är Kulturradions Bokcrikel i P1, där kommer Blonde att läsas och diskuteras av Carin Mannheimer, Åsa Lindeborg och Jan Guillou. Upplägget är enkelt till 5 olika datum  under april och maj har man läst ett visst antal sidor i Blonde sen kan man lyssna på Carin, Åsa och Jans åsikter kring de lästa sidorna samt även lämna sina egna tankar och funderingar i ett chattforum. 

Igår, den 12 april, sändes första delen och jag laddade ner den och lyssnade på den via datorn i efterhand, väldans behändigt.

2 thoughts on “Bokcirkel om Blonde

  1. Ja, jag tycker också att det var en riktigt bra idé! Det enda jag tänkte på när jag lyssnade på första delen var att jag upplevde den som lite för kort. De hann beröra flera intressanta aspekter men inte gå in på djupet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 4 =