Vad jag älskade

Jag påbörjade boken i Tunisien och håller fortfaande på med den. Att läsa Vad jag älskade går långsamt. Men det är ett medvetet val. Den är så otroligt välskriven, både när det gäller språket (kan inte låta bli att stryka under fantastiska ord…) som är både väl genomarbetat och utmanade och personerna som är så välgestaltade att de känns helt och fullt verkliga. Jag får en känsla av att de lever sitt liv i New York, parallellt och lika självklart som mitt liv pågår här i Sverige.

 

P1090450

Vad jag älskade är en bok som förtjänar läsro, både tid och fokusering är att föredra för att verkligen sjunka in och komma till sin rätt. Därför har jag tagit beslutet att endast läsa denna bok när jag har gott om tid. När sidantalet krymper är det även ett bra sätt att få boken att räcka lite längre. Jag kommer att sakna Leo och de andra när sista sidan är läst.

1 thought on “Vad jag älskade

  1. Pingback: Norwegian Wood & Orakelnatten | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + eight =