Semesterböcker

Under veckan i Tunisien läste jag två och en halv bok. Jag började med ett säkert kort, Kvinnorna på tionde våningen av Karin Alfredsson. Det är andra boken om läkaren Ellen Elg och handlingen utspelar sig i Vietnam. Jag tyckte att den första boken om Ellen Elg, 80 grader från Varmvattent var riktigt bra men Kvinnorna på tionde våningen var faktiskt ännu bättre!

P1090141-1

Efter att ha läst Kvinnorna på 10e våningen med alla sina sanningar och hemskheter valde jag en bok som var precis tvärtom. Marian Keyes, När Lucy Sullivan skulle gifta sig:

P1090391

Jag är inte så förtjust i Marian Keyes böcker, men jag hade bara läst Vattenmelonen så jag tänkte ge henne en andra chans. Men det hjälpte inte. Tyvärr ändrades min inställning inte av att jag läste När Lucy Sullivan skulle gifta sig. Visst hade den sina poänger och gav mig några skratt men den gav inget bestående. Dessutom var den förutsägbar som få.  

Sist men inte minst påbörjade jag en riktigt bra bok, Vad jag älskade av Siri Hustved. Helt otrolig, både språket och historien! Den kan jag inte annat än att rekomendera!!!

P1090451

1 thought on “Semesterböcker

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Vad jag älskade

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − five =