Hemkomsten

Att komma hem till höstsverige kändes inte helt hundra efter en vecka i Tunisien där vädret mest betstod av sol och sommar! Men visst var det mysigt att komma hem till familjen och katterna, speciellt med tanke på det välkomnande jag fick! Kylen full med mat, två gosiga katter, en mysig älskling och två nya pocketböcker väntade på mig!

Bokbilder1

Lika glad blev jag för både dessa böcker. Jag har länge tänkt läsa något av Katerina Janouch och varför inte börja med första boken i hennes planerade serie om barnmorskan Cecilia. Jag har förhoppningar om att den kommer att falla mig i smaken. Välkommen till paradiset av Jennie Dielemans känns som en måstebok i våra turistandetider. Jag funderade på att låna den och läsa den under min semester men kände att jag inte ville. Trots turismens alla nackdelar så ville jag inte tänka på dessa under min egen semester. Egoistiskt kanske, men så är det. Nu ska den i alla fall läsas och förmodligen kommer den att påverka både kunskapen och handlingsmönster kring utlandssemesterns baksidor. Kanke blir det till att börja paddla kajak istället för att resa utomlands? Vem vet?

2 thoughts on “Hemkomsten

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Bedragaren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + nineteen =