Min bästa väns möhippa

 

Min bästa vän ska gifta sig! Och som brudtärna faller det på min lott att fixa en möhippa som faller min vän i smaken. Enda problemet är att detta inte riktigt är mig grej… jag har väldigt dålig koll på bröllop och allt som hör till. Så jag blev väldigt nöjd när jag hittade denna bok,

P1080682

eftersom jag behöver all hjälp jag kan få så köpte jag den direkt!  Att den dessutom var riktigt bra och innehöll många användbara idéer var ett stort plus! 

Så hamnar du i min situation och har lika dålig koll på vad som förväntas så kan jag starkt rekomendera denna bok!

Förlaget som gett ut Hippa,guiden till den roligaste möhippanheter Nicotext. Jag gillar dem skarpt  de har annorlunda, roliga böcker som passar att ge bort! Antingen till sig själv eller till andra. Mer info finns på deras hemsida www.nicotext.com