Utsikten och insikt

Semesterns första stopp, Norrviken utanför Båstad!

I bilen lyssnade jag på Laleh, när hon sommarpratade. Rekommenderas!  Bra musik och många insikter presenterar hon på sitt karakteristiska sätt. Hon är helt klart bäst.

Vi tog en fika på Café Utsikten, Gårdslatte och blåbärspaj.

P1070375

P1070369

Det blev också tid för en lässtund på caféet. Jag fortsatte med Ristat i damm. Men jag börjar tröttna på den. Huvudpersonen är inte direkt sympatiskt, snarare tvärtom och denna smått negativa bok passar inte min sinnesstämning. Kanske lägger jag undan den till en regnig dag…

P1070374

Min älskling har börjat på en ny deckare Ö-mordet, en massa gamlingar blir mördade på ett ålderdomshem…

P1070372

1 thought on “Utsikten och insikt

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Gästrecension

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + seven =