Semester på ingång

Finns det något bättre sätt att börja augusti på än med semester? Tror inte det.

Allt är packat, tror jag… Vad det gäller vilka böcker som ska få följa med är det alltid samma gissel. Denna gång har jag helt sonika valt ut ett antal böcker ur olika genrer, utan större eftertanke och hoppas att de faller mitt semesterjag  i smaken:

 

 Vad jag älskade av Siri Hustved

 

    Den ryske vännen av Kajsa Ingemarsson

 

 Handdockan av Inger Frimansson

 

Kortfattad kinesisk-engelsk ordbok för älskande Kortfattad kinesisk-engelsk ordbok för älskande av Xiaolu Gup

 

 Min smala lycka av Jane Green

 

 Alla de stillsamma döda av Anna Jansson

1 thought on “Semester på ingång

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Semesterinköp

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 5 =