Kunde inte låta bli…

Jag var i mataffären för att handla lite mjölk, det vanliga. Vid kassan står en korg med reavaror, närmare bestämt böcker… Prislappen visar att de kostar fem kronor styck. Utan att vet något om dessa böcker köper jag två. För fem kronor styck kan jag inte låta dem ligga där, gillar jag dem inte måste det finnas någon jag känner som vill ha dem!

Jag kom hem med två böcker av författarna Stella Cameron och Jodi Thomas som jag inte ens visste existerade…

Senast överförda1

 

Jag började på Rosornas hemlighet idag. En väldigt lättläst bok. Historien utspelar sig i staden Clifton Creek i Texas där en kommitté av olika samhällsmedborgare ska bestäma ödet stadens grundares hus som sedan länge är obebott och som står och förfaller. Ett uppdrag som bli lättare sagt än gjort. Hittills känns det som en typsik strandbok, men trots det är den lite charmig.

 

Jag får nog erkänna att idén om att jag inte ska inhandla fler böcker på ett tag har stupat. Sedan den icke hållbara tanke kom upp har jag köpt My sister my love samt dessa två…