Jag ska bara läsa klart sidan…

Hjälp!

Jag har förvandlat min pojkvän till ett läsande monster. En sån person som säger “jag ska bara läsa klart sidan…”. Det i sig är ju inget problem om det stannade vid den sidan, men det kommer alltid en till och en till och en till…I början av en ny bok handlar det om att komma in i den, sedan om att få veta hur den slutar.

I början upplevde jag det som odelat positivt att hans intresse för böcker blev större men nu ser jag vissa nackdelar. Det är en hel del annat som inte blir gjort eller åtminstone försenat.  

Å andra sidan är det trevligt att ha gemensamma intressen och numera kan vi diskutera litteratur, när han inte är ifärd med att läsa klart sidan….

Så jag får väl ta det onda med det goda ; ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + eight =