Gå vidare

Några tankar kring Gå vidare en typisk chic lit författad av Anna Maxted.

Egentligen finner jag själva handlingen i Gå vidare ganska platt. Huvudpersonen Helen har ett rörigt och icke tillfredsställande liv. Hon trivs inte med sitt jobb, har problem med kärleken och inte heller relationen till familj eller vänner är okomplicerad. Så boken har alla de vanliga chic lit -ingredienserna. Trots det funkar inte handlingen det är som att den inte lossnar. Att boken tog den engelska publiken med storm har jag lite svårt att förstå. Det konstiga är att jag ändå blir fast i boken, jag gillar Helen och tycker om att få följa hennes liv. Boken är humoristisk och har sina poänger. Det är en semesterbok som passar att läsa när man inte vill anstränga sig.

2 thoughts on “Gå vidare

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Sammanhängande lästid

  2. Pingback: www.ordblogg.se » Kaffe & bok på Spillkråkan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 4 =