Moln och deckare

Sommarvädret har tagit semester och begett sig någon annanstans. Efter sig lämnade det gråa moln och vind. Så jag stannar inne med en god bok!

För några år sedan lyssnade jag på Åsa Larssons Solstorm som ljudbok. Jag tyckte den var helt ok men inte tillräckligt bra för att jag skulle läsa eller lyssna på de kommande böckerna direkt. Men nu kände jag för en deckare och gärna en fortsättning, så att man redan känner till och tycker om huvudpersonerna. Så jag har börjat på Det blod som spillts som är fortsättningen på Solstrom. Återigen får jag läsa om juristen Rebecka Martinssons och polisinspektör Anna-Maria Mellas öden och äventyr i Kirunatrakten.

Gissa hur jag fick tag på boken… Det var en av böckerna i boklådan som jag köpte på en loppis! Det är vad jag kallar flyt!

Det blod  som spillts av Åsa Larsson

Det blod som spillts av Åsa Larsson

One thought on “Moln och deckare

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Jag kommer att sakna…

Comments are closed.