Ski Lodge =paradiset i Sälen

Jag har haft min bästa dag i Sälen hittills och det säger inte lite med tanke på att alla dagar har varit riktigt bra!

Förmiddagen bjöd på en klarbå himmel och strålande sol! Tyvärr sov vi då. Men det var helt ok väder när vi kom iväg till Lindvallen.
Idag har jag mest åkt i lätta backar, glidit ner och tränat på att åka snyggt. Att fatta tekniken är en sak, men att det dessutom ska se snyggt ut är en helt annan femma. Ibland liknar jag mest Stig-Helmer, så träning behövs för min del…

Sen hände det mest fantastiska, vi upptäckte Ski Lodge! I deras brochyr står det att läsa: “På Ski Lodge Lindvallen är fjällen som de alltid borde vara och det är lätt att känna sig hemma”. Dessa citat stämmer verkligen! Ski Lodge är ett hotell / restaurang / café  & after ski – ställe. Innemiljön har tagit inspiration både från den svenska fjällvärlden och den amerikanska lodge-traditionen och resultatet är strålande!  

Mys vid brasan - Ski Lodge

Mys vid brasan - Ski Lodge

 

Bokhörna - Ski Lodge

Bokhörna - Ski Lodge

"Min" fåtöjli i förgrunden, här intogs latte, njöts det av lugnet samt lästes bok

"Min" fåtöjli i förgrunden, här intogs latte, njöts det av lugnet samt lästes bok

Bild på dagens latte, min vana trogen...

Bild på dagens latte, min vana trogen...

Baren - Ski Lodge

Baren - Ski Lodge

p1040983

Ski Lodge

Ski Lodge