Påfyllnad i bokhyllan

Det har inhandlats en hel del böcker de senaste dagarna!

Först kom ett efterlängtat packet från Adlibris med följande titlar – Yacoubians hus, Hon älskade, New Yorktriologin, Ristat i damm, Vad jag älskade och kortfattad kinesisk-engelsk ordbok för älskande. Många titlar som innehåller ordet älska i någon form, ser jag nu.

Förra helgen körde vi förbi en loppis på landet som vi stannade till på, där hittade jag…. några böcker! Vilken överraskning bland andra köpte jag Skugggömman för tre kronor.

P1070150

 

Sedan fylldes bokhyllan på av ytterligare loppisfynd från en bakluckeloppis i stan: Ralphs party, En lek med elden och förlorad heder. Dessa köpte jag medvetet. När jag sedan stod och tittade i en låda med 10-15 böcker säger killen som säljer böckerna ”Du får hela lådan för en krona, så slipper jag släpa hem dem”. Då vill jag bara säga att det var en bakluckeloppis och lådan stod mindre än en meter från hans bil… Men han skojade inte och jag med min kärlek till böcker kunde inte motstå detta erbjudande. Men istället för en krona fick han en tia och helt plötsligt hade jag över 10 nya böcker…. Några ska jag läsa, andra kommer jag att ge bort.

P1070211

 

P1070213

One thought on “Påfyllnad i bokhyllan

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Moln och deckare

Comments are closed.