Just nu läser jag…

…Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón & så fortsätter jg läsa Shantaram av Gregory David Roberts. Båda går i äventyrets tecken. Den ena i Barcelona den andra i Bombay. 

p1050709

Vindens skugga fick jag tips att läsa  för ett bra tag  sedan. En vän till mig hade kommit över den av en slump och blev helt fast. Den har stått i min bokhylla i åtminstone ett år. Jag har tänkt läsa den vid flera tillfällen men det har liksom inte blivit. Men nuhar rätt tillfälle kommit.  Jag tycker den är riktigt bra, men än har det inte någon wow-faktor. Jag har dock bara läst halva än. Men det beror nog mer på mina alldeles för höga krav än på boken i sig. Det kan ju lätt bli så när en bok höjs till skyarna och man sedan ska läsa den.

 

 

 

 

 

 

 

 

p1050477Shantaram är ju runt 900 sidor lång. Den är fascinerande, skriven bättre än jag förväntade mig och riktigt bra på sina ställen! Av två orsaker sträck läser jag inte den. Jag gillar stämningen i boken och vill att den ska vara länge och något motsägelsefullt fångar den inte mitt intresse helt och fullt så jag behöver läsa något emellan.

 

 

 

 

 

På ljudboksfronten har jag precis börjat lyssna på Nattfåk  av Johan Theorin, den bådar gott!

One thought on “Just nu läser jag…

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Just nu önskar jag mig

Comments are closed.